Latest On the Radar

Salakuljettajien tutkalla

Salakuljettajien tutkalla

“Salakuljettajien tutkalla” on ominaisuus kirjoille, jotka ovat saaneet huomiota: kirjat, joista olemme kuulleet muiden bloggaajien kautta, suoraan kustantajilta, ja / tai säännöllisistä vierailuistamme Amazonin viidakoon. Siksi salakuljettajien tutka syntyi. Koska haluamme paljon enemmän kirjoja kuin mitä voimme mahdollisesti ostaa tai tarkistaa (mitä muuta on uutta?), Ajattelimme tehdä salakuljettajien tutkan viikoittaiseksi ominaisuudeksi – Joten voit kertoa meille, mitä kirjoja sinulla on myös tutkalla!

Anan tutkalla:

Olen odottanut telterhooksissa John Scalzin seuraavaa keskinäistä riippuvuutta koskevaa romaania, joka tulee esiin vain SEURAAVA VASI, JOKA MINÄ OLEN

Virran romahtaminen, tähtienvälinen polku planeettojen planeettojen välillä. Keskinäinen riippuvuus on kiihtynyt. Koko tähtijärjestelmät – ja miljardit ihmiset – ovat irtaantumassa muusta ihmisen sivilisaatiosta. Tämä romahtaminen ennustettiin tieteellisillä ennusteilla… ja vaikka todisteet ovat ilmeisiä ja ylitsepääsemättömiä, monet yrittävät kuitenkin järkeistää, viivyttää ja hyötyä näistä ihmiskunnan kaikkien aikojen suurimpien valtakuntien viimeisistä päivistä.

Emperox Grayland II on vihdoin halunnut hallita imperiumiaan niiltä, ​​jotka vastustavat häntä ja kieltävät tämän romahduksen todellisuuden. Mutta "hallinta" on liukas asia, ja vaikka Grayland pyrkii pelastamaan niin monta kansaaan, että se muodostaa köyhdistyneen eristyksen, hänen hallitustaan ​​vastustavat joukot tekevät viimeisen, epätoivoisen työn kaataakseen hänet valtaistuimelta ja vallasta millä tahansa välttämättömällä tavalla. . Harmaanmaan ja hänen ohenevan liittolaisten luettelon on käytettävä kaikkia käytettävissä olevia työkaluja pelastaakseen itsensä ja koko ihmiskunnan. Ja silti se ei ehkä riitä.

Tuleeko Graylandista sivilisaationsa pelastajana… vai viimeisenä kruunun kantajana?

Rakastan ääntä, Jeff Vandermeerin uutta romaania:

Messiaaninen sininen kettu, joka liukuu ajan ja tilan vaalien läpi salaperäisellä tehtävällä. Kodittoman naisen ahdistama demoni, joka löytää avaimen kaikkeen omituiseen päiväkirjaan. Vuosisatojen ikäinen kala jättiläinen leviataani, joka piilottaa salaisuuden muistaen menneisyyden, joka ei ehkä ole oma. Kolme ragtag-kapinallista käydään loputonta sotaa maailman kohtaloa vastaan ​​kaikkivoimaa yritystä vastaan. Raivokas hullu, joka kulkee menneisyydessä kadonneen autiomaassa, jota kummittelee oma luomuksensa: näkymätön hirviö, jonka nimen hän on unohtanut ja jonka tarkoitus pysyy piilossa.
Jeff VanderMeerin kuolleet astronautit esittelevät kaupungin, jolla ei ole omaa nimeä, missä, elää ihmisenä kaikkivoimaisen yhtiön varjossa ja muuten lähentyvät kauhistuttavilla ja ihmeellisillä tavoilla. Pelissä: tulevaisuuden kohtalo, maapallon kohtalo – kaikki maat.

On hyvä päivä, kun saan tietää, että Rebecca Steadilla on tulossa uusi kirja pian!

Kun elämä ottaa uuden suunnan, on lohduttavaa tietää, että jotkut asiat eivät muutu. Loistava ja koskettava tarina suurten perhesiirtojen navigoinnista, mestarilliselta Newbery-mitalin voittajalta kirjoitettulta kirjoittajalta When You Attain Me.

Kun Bea'n vanhemmat erottuivat, he kertoivat hänelle kahdesta suuresta muutoksesta: isä on homo. Äidillä ja isällä on erilaiset huoneistot, joissa jokaisessa on huone Bealle. He antoivat hänelle myös erityisen muistikirjan tallentaaksesi luettelon asioista, jotka eivät muutu. Ensimmäinen ja tärkein: äiti ja isä rakastavat aina Beata ja toisiaan. He ovat edelleen perhe, vain erilaisia. Bea'n päivät jakautuvat hänen vanhempiensa kesken; koulu pysyy samana. Hän menee silti isän perheen järven taloon joka kesä. Vasta nyt kukaan ei mainitse äitiä.

Sitten isä ilmoittaa, että hän ja hänen poikaystävänsä Jesse ovat menossa naimisiin. Bea on innoissaan. Hän rakastaa Jesseä – ja hänellä on tyttärensä ikäinen, Sonia. Bea ei ole koskaan tavannut häntä, mutta hän on varma, että hän ja Sonia ovat täydelliset sisaret. Ilojen takana kuitenkin jotain, mitä hän teki viime kesänä, kummittelee Beaa.

Tämä lämmin tarina on todistus nykyaikaiselle perheelle ja sellaiselle rakkaudelle, joka ei vaadi sinua olemaan ketään muuta kuin kuka olet.

Rakastin tyttöjä, joilla on terävät sauvat, enkä voi odottaa jatkoa:

Tee minusta tyttö, jolla on partakoneen sydän.

On kulunut viikkoja, kun Mena ja muut Innovation Academy -tapahtuman tytöt ovat paenneet eliitistä sisäoppilaitaan. . Vaikka Mena on traumaattisesti siellä tapahtuneen väkivallan ja kokeilujen takia, Mena huomaa nopeasti, että ulkomaailma voi olla yhtä epämiellyttävä ja julma. Koska kenenkään muun puoleen ei ole käänny, tytöillä on vain toisiaan – ja kostoa edistävä halu sulkea heidät vangittaneen yrityksen.

Tytöt ilmoittautuvat Ridgeview Prepiin, yksityiseen kouluun, jolla on epäilyttävät yhteydet innovaatioihin. tunnistaa sijoittajan poika ja poistaa yritys sisäpuolelta. Mutta Leandran, joka paljasti olevansa kaksoisagentti, ja akatemian sijoittajan Winston Weeksin painostuksella, Mena ihmettelee, vaihtauko hän ja hänen ystävänsä vain yhtä hallintomuotoa toiselle. Puhumattakaan naisesta, joka tunkeutuu kirjaimellisesti Menan ajatuksiin – naiseen, jolla on äärimmäiset ideat, jotka sekä pelkäävät että innostaneet Menaa.

Ja kun tytöt taistelevat vapaudesta menneisyydestään – ja tytöille, jotka ovat edelleen innovaatioissa, vapauden, heidän on kohtaavat myös uusia kysymyksiä heidän olemassaolostaan ​​… ja mitä tarkoittaa olla tyttöjen partakoneen sydän.

törmäsin tähän jännitykseen Edelweississä, ja se kuulostaa niin hyvältä:

egomaniakaali elokuvan ohjaaja, eristetty saari ja vuosikymmeniä vanha murha – addiktiivinen uusi romaani rakastetun tytär-kirjaston bestsellereiltä

Marissa Dahl, ujo, mutta menestyvä elokuvatoimittaja, matkustaa pienelle Delawaren rannikon edustalle työskentelemään legendaarisen ja legendaarisesti vaativan ohjaaja Tony Reesin kanssa elokuvassa, jolla on tuttu logiikka.

Joku tyttö kuolee. [19659005] Ei ole paljon mennä eteenpäin, mutta spesifikaatiot eivät koske Marissaa. Mikä tahansa käsikirjoitus on, hänen työnsä on sama. Hän viettää päivät editointihuoneessa tekemällä parhaansa: kääntämällä kuvia tarinoiksi.

Mutta hän huomaa pian, että tässä sarjassa mikään ei ole niin kuin sen pitäisi olla tai kuin miltä näyttää. On huhuja onnettomuuksista ja epämääräisistä syistä, kasvavista skandaaleista ja vaarallisista järjestelmistä. Puolet miehistöstä on erotettu. Toinen puoli haluaa lopettaa. Jopa näyttelijät ovat tajunnut, että jokin on vialla. Ja kukaan ei näytä tietävän, mitä tapahtui päätoimittajalle, jonka hänet palkattiin korvaamaan.

Sitten hän tapaa kauheat ja käsittämättömät teini-ikäiset tytöt, jotka ovat päättäneet ratkaista tosielämän murhan, joka on elokuvan keskeinen aihe, ja ennen kauan, Marissa vedetään tutkimiseen itse.

Ainoa ongelma on, että tappaja voi silti olla löysällä. Ja hän ei ehkä ole valmis.

Kurjasti hauska tutkimus murhaa ja sekasortoa koskevista kulttuuririippuvuuksistamme ja jännittävä, kulissien takana toiminut, Pretty as a Image on kiehtova sivun kääntäjä yhdeltä erottuvat äänet rikosfiktioissa.

Thean tutka:

Aloitan tällä kertaa tutkallani kirja kummitetusta talosta, jossa on vääntö?

Tumma, tarttuva ja täysin ainutlaatuinen, tämä ilmakehän historiallinen fantasia kriitikkoilta tunnustetulta kirjoittajalta Laura E: ltä. Weymouth on täydellinen Hazel Woodin ja Caravalin faneille.

Violet Sterling on viettänyt viimeiset seitsemän vuotta maanpaossa, kaivannut palata Burleigh Houseen. Yksi kuudesta Englannin suuresta talosta Burleighin taika piti sekä maaseudun että Violetin onnelliseksi.

Eli siihen asti, kunnes hänen isänsä petos tuhosi kaiken.

Nyt hänelle on annettu mahdollisuus palata kotiin. Mutta Burleigh ei ole mitä muistaa. Burleigh'n hyvin sielu itkee tuskaa villinä surusta. Koska sen kiusallinen taikuus tuhoaa maaseutua, Vi: n on päätettävä, kuinka pitkälle hän on valmis menemään pelastamaan talonsa – ennen kuin hänen talonsa tuhoaa kaiken, mitä hän on koskaan tuntenut.

Valvomatta jätetty talo johtaa pilaan.
Mutta en anna sen pilata minut.

Olen ollut miellyttävällä sotilasalaisella sci-fi-romaanilla ja otin juuri Cry Pilotin kuluneena viikonloppuna toivoen, että se osuu paikalleen.

Tuhoutunut maa. Rogue bio-aseita. Ja rekrytointi salaisuuksin. Tässä räjähtävässä uudessa sotilasalan sci-fi-romaanissa tiukasti sidottu jalkaväen joukko heitetään taisteluun salaperäistä vihollista vastaan, joka ilmestyy ilman varoitusta ja iskee ilman armoa.

Maseo Kaytu-salaisuuksien omaavalle miehelle on useless yksi tapa liittyä armeijaan. : vapaaehtoisesti itsemurhamatkalle 'itkulentäjänä'. Hän huijaa järjestelmän selviytyäkseen, mutta et voi väärentää peruskoulutusta. Epämääräiseen ryhmään kuuluva Kaytu oppii taistelemaan, tottelemaan ja luottamaan. Mutta mitä enemmän hän sitoutuu kollegojensa rekrytoijiin, sitä enemmän hän vaarassa paljastaa rikollisen menneisyytensä.

Hänen salaisuuksiensa pitämisestä on tulossa vähiten hänen ongelmistaan. Kaytu havaitsee, että ryhmäänsä ollaan sijoittamassa uudenlaista roistovalliseen bioaseeseen. Yksi, joka on revitty pois jokaisesta sotilaallisesta voimasta, jonka kanssa se on koskaan kohdannut. .

Minulla on ollut todella tarkoitus päästä mukaan Tessa Gratonin Innis Learin kuningattareihin ja vannoa tehdä niin pian – mutta sillä välin aion himoita tätä tulevaa (myös Shakespearean) fantasiaromaania:

Tessa Grattonin Woman Hotspur on laaja, sydäntä pysäyttävä Shakespearean-romaani petosta, taistelukentästä ja kohtalosta.

STRIKE FAST, LOVE HARD, LIVE FOREVER

Tämä on Woman Knights -motto, joka vannoi fealiteettiin kamppailevassa valtakunnassa. lupasi puolustaa mahdollisia perillisiä Banna Moraa.

Mutta kun pelottava kapina kaataa valtaistuimen, Moran edessä on tuskallinen valinta: luopua kaikesta, joka hänet on kasvatettu rakastamaan, ja antaa kuninkaan tappajan palkita – tai ota valtaistuin takaisin ja ota aseita vastaan ​​uusinta perillistä, Hal Bolingbrookea, Moran oman lapsuuden parasta ystävää ja Woman Knightsin vannottua päätä.

Hal kaipaa prinssiä; hän on paljon mukavammin istutettu Misrulen valtaistuimella, raikkaassa maanalaisessa pohjoispuolella, missä intohimo hallitsee kaikkia. Hän haluaa elää kaikkien parhaimmin rakastamiensa toiveiden mukaisesti – mutta se tarkoittaa oman sydämensä uhraamista, ja niin hän tulee pettymään kaikkiin siihen asti, kunnes voi nousta todistamaan nämä odotukset väärin.

Ja näiden kahden kovan prinssin välillä on nainen, joka päättää heidän kohtalonsa – Woman Isarna Hotspur, tulinen ja rohkea ritari, jonka tuki muuttaa tulevan sodan vuorovedet.

Tällä seuraavalla teoksella ei ole kaikkein mielenkiintoisinta kannetta, mutta olen tikkari sukupolven laivasagalle, joka pilaa uskonnon politiikan vastaisesti, etenkin kun sukupuolipolitiikka alkaa, joten tämä voi olla mielenkiintoinen … Pyhän Ritan ritarikunnan sisaret kapasivat elävän aluksensa avaruusalueelle Lina Ratherin debyytti-novellissa, Suurimman mustan sisarukset.

Vuosia sitten Vanha Maa lähetti sisaret ja veljensä aseellisten tuhlaajaisten siirtomaisten valtavaan pimeyteen. useless ristissä ja rauta-uskossa. Nyt Saint Rita -järjestön sisaret ovat tähtienvälisessä armo-tehtävässä Mahdottomien Constellaatioiden Woman-laivastolla, elävällä, hengittävällä aluksella, joka näyttää olevan päättänyt kehittää omaa tahtoaan.

Kun käsky saa hätäkutsun. Äskettäin perustetusta siirtokunnasta sisaret huomaavat, että heidän – ja galaktisen diasporan – hoidossa olevat ruumiit ja sielut ovat vaarassa. Ja ei tyhjyydestä, vaan syntyvästä keskushallinnosta ja itse kirkosta.

Ja lopuksi, kirja, jota odotan * erittäin * innokkaasti, uutta Theodora Gossia seuraaden vuosisadan vaihteen englanninkielisten kirjallisten hirviöiden tyttärejä seuraten.

Mary Jekyll ja Athena Club -kisa pelastaakseen Alice – ja folio juoni kuningattaren irrottamiseksi, Nebula-palkinnon finalistin ja Locus-palkinnon voittajan Alchemistin tyttären kummallisen tapauksen alkaneen trilogian sähköistävässä päätelmässä.

Elämän Athenen klubin elämä on aina seikkailu… varsinkin kun oma heidän sieppasi! Jännittävien eurooppalaisten pakolaisten pelastuksen jälkeen, jotka olivat pelastaneet Lucina van Helsingin, Mary Jekyll ja hänen ystävänsä palaavat kotiin huomatakseen, että heidän ystävänsä ja keittiön tyttö Alice ovat kadonneet – samoin kuin Marian työnantaja Sherlock Holmes!

. turvallisesti he huomaavat, että Alice ja Sherlockin sieppaukset ovat useless yksi pieni juoni, joka uhkaa kuningatar Victoriata ja Britannian valtakunnan tulevaisuutta. Voivatko Mary, Diana, Beatrice, Catherine ja Justine pelastaa ystävänsä ja pelastaa Englannin? Ota selvää Athena Membership -sarjan fantastisten ja ikimuistoisten poikkeuksellisten seikkailujen viimeisestä erästä.

Ja se on se meiltä! Mitä kirjoja sinulla on tutkalla?